Ungdomsklub

Hertha Ungdomsklub HUK

er for Levefællesskabets unge/juniorer (10-14 år) og har eksisteret siden oktober 2011. Der er 12 medlemmer fra Hertha (juni 2012), og der er også mulighed for at optage Herskind bys jævnaldrende unge.

HUK er stiftet ud fra ønsket om at tilføre hele Levefællesskabet en ny kvalitet. Der er i forvejen mange kvaliteter for børn og unge - også uden "voksen- strukturering", fx oplevelserne med det biodynamiske gartneri og omkring dyreholdet, en småbørns legeplads, en fodboldbane og en BMX cykelbane. HUK er det seneste initiativ.

Klubben stræber efter at holde klubaften fra 19-21 på fredage fra september til maj. Fra eftersommeren 2012 vil vi have mulighed for lån af et fast lokale. Lige udenfor har vi et bålsted og gamle klatretræer.

Medlemskab for ½ år koster 250 kr. Der er behov for forældrekørsel og entré til aktiviteter udenfor Hertha.

Klubaktiviteterne passer med årstiderne: Fremstilling af roelygter, svømmehal, skøjtehal, hyttetur, kanotur, "dit yndlings spil", grill, boldspil, stearinlysdryp, julegavefremstilling, julekagebagning, julefrokost (hos medarbejder). Vi har også gode film der svarer til alderen.

Et par forældre/børnemøder har fundet sted og et forældrearbejde er ved at opstå. "Klubudvalget" har nu overlevet sin første sæson. Udvalgets medlemmers er tre "drenge"/mænd og én "pige"/kvinde, og alderen er ca. 70, 60, 40 og 40. HUK initiativet har fået en fin modtagelse i Hertha.

Kontakt: Gitte Petersen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

HUK ligger for tiden stille.